top of page

Mitä Mind Balancelle kuuluu vuonna 2024?


Tässä vuoden ensimmäisessä blogikirjoituksessa kerron Mind Balancen kuulumisia ja paljastan ripauksen uusista asioista, jotka tulen julkaisemaan tänä vuonna, odotan jo innolla!


Mukavaa alkanutta vuotta 2024! On ilo jakaa kanssanne uutisia ja tulevaisuuden suunnitelmia näin vuoden 2024 alussa. Vuosi on alkanut vauhdikkaasti ja asiakkaat ovat mahtavasti löytäneet Mind Balancen palveluiden pariin, josta olen hyvin kiitollinen.

Omasta puolestani voin kertoa, että minulle itselleni kuuluu oikein hyvää. Olen kiitollinen siitä, että olen terve ja että saan tehdä työtä, josta nautin ja jossa olen hyvä ja jota voin tehdä itsenäisenä yrittäjänä säilyttäen vapauden kaikessa mitä teen.Arvopohjaista elämistä ja työskentelyäArvot ohjaavat minua kaikilla elämän osa-alueillani. Tulevana vuonna aionkin syventyä entisestään arvolähtöiseen toimintaan yrityksen puolella. Mind Balancen kaiken toiminnan taustalla olevat arvot vapaus, rohkeus, luovuus, aitous ja rakkaus tulevat olemaan toiminnan keskiössä entistä vahvemmin tänä vuonna. Tavoitteenani on, että nämä arvot heijastuvat kaikessa mitä Mind Balance edustaa ja tuottaa. Haluan, että ne näkyvät, kuuluvat, tuntuvat, maistuvat ja tuoksuvat jokaisessa kohtaamisessa ja palvelussa.


Vapaus – Vapaus edustaa monta ulottuvuutta. Vapaus tunteena edustaa ajatusta siitä, että ”Kaikki on mahdollista!”. Se motivoi ja korostaa mahdollisuuksia esteiden sijaan. Tunne antaa myös tilaa kaikkialle missä sitä ihminen tarvitsee; omien ajatuksien keskellä, kun on tarvetta pysähtyä kuormittavissa tilanteisissa. Vapauden tunteen kautta löytää yhteyden jälleen omaan itseen ja omaan voimaan kun tilanne tuntuu hektiseltä hallitsemattomalta.


Rohkeus – Rohkeus näkyy liikkeelle panevana voimana. Se on tunne, joka viestii perinteistä rikkovan ajatuksen kuuntelemista ja sen suuntaan toimimista. Se on katalysaattori, joka ymmärtää, että muutoksen aikaan saamiseksi tarvitaan epämukavuusalueella olemista sekä aitoa pelon tunnetta, tunnetta tuntemattomasta, jotta muutos mahdollistuu. Rohkeus tehdä asioita toisin, rohkeus mennä eteenpäin ja luottaa.


Luovuus – Lähtökohtana tehdä asioita toisin, nähdä asioita toisin, kyseenalaistaa perinteiset tavat toimia ja olla ja tarjota vaihtoehtoisia tapoja nähdä ja lähestyä asioita. Uuden luontia, uusia näkökulmia ja niiden tarjoamista, analogisuutta. Uusia tapoja olla läsnä. Vapautta ilmaista, nähdä ja tehdä asioita itselle luontaisella tavalla.


Aitous – Nähdä itsen olemus ja siitä kumpuava ulkoinen toiminta ihmisen sisältäpäin. Ihmiselle tärkeät asiat ja arvot näkyvät ja heijastuvat tämän ympäristöön. Ihmisen sisin ja ympäristö vastaavat toinen toisiaan. Taustalla on ymmärrys siitä, että ihmisen kuuluu olla vain oma itsensä, se on kaikki kaikessa ja se riittää tuottamaan omannäköisen, onnellisen elämän. Tunne aitouden läsnäolosta on varmuuden tunne.


Rakkaus –Ymmärrys siitä, että kaikki lähtee itsestä, kaikessa on lopulta kyse rakkaudesta, hyväksynnästä sellaisena kuin asiat ja ihmiset ovat. Perimmäisenä totuutena havainto elämän todellisesta tarkoituksesta, joka on olla onnellinen, tunnistaa miltä rakkaus tuntuu itseä kohtaan, itsensä hyväksynnästä ja lempeydestä itseä kohtaan.Hypnoterapiakäynnit ahdistuneisuuteen ja pelkotiloihinOn tärkeää pitää omasta mielenterveydestään huolta, säännöllisesti. Joillekin ihmisille terapiassa käynti onkin muodostunut jo säännölliseksi ja tärkeäksi, osaksi arkea olevaksi asiaksi. Siinä missä esim. kehon lihaksia hoidetaan kuukausittain säännöllisillä hierontakäynneillä, myös mieltä on alettu huoltamaan säännöllisesti terapiassa. Tämänkaltainen toimintaa osoittaa, että ihminen on päättänyt ottaa vastuun omista tunteista ja niiden käsittelemisestä sekä osaa toimia ennalta ehkäisevästi, hienoa!


Hypnoterapiakäynnit tulevat tänäkin vuonna painottumaan ahdistuksen, pelkotilojen ja itsetuntoon liittyvien haasteiden ympärille. Tehtäväni terapeuttina on auttaa ihmisiä päästämään irti mieltä kuormittavista tiloista ja saamaan elämänhallinta takaisin. Tämän saamiseksi ohjaan ihmisiä heidän omien sisäisten voimavarojen löytämisessä ja tuen elämän haasteiden ja ongelmien käsittelemisessä. Elämänhallinta mahdollistaa ihmisen elämään oman näköistä elämää, tuntemaan olonsa vahvaksi ja riittäväksi, voimaan hyvin, pääsemään eteenpäin elämässä ja näkemään ympärillään mahdollisuuksia. Olen innoissani siitä, miten voimme yhdessä työstää näitä haasteita ja edistää henkistä hyvinvointia. Olet tervetullut käynnille paikan päälle tai etänä, hypnoosi toimii yhtä tehokkaasti molemmissa tilanteissa.


Mikä on asia, johon sinä haluat keskittyä vuonna 2024?


Mind Balancen palvelut laajenevat!Mind Balance laajentaa palvelujaan vuonna 2024! Olen iloinen ilmoittaessani, että 11.3.24 julkaisemme ensimmäisen verkkokurssin nimeltään "Rentoutumisen Alkeet". Tämän ja muiden verkkokurssien avulla pyrimme auttamaan ihmisiä entistä laajemmin ja monipuolisemmin sekä tutustuttamaan hypnoosin uskomattomiin ominaisuuksiin. Odotan innolla, miten voimme yhdessä luoda näistä kursseista voimavaran ja tuen henkiseen hyvinvointiin.


Lisäksi haluan kertoa, että Mind Balance tarjoaa hypnoterapiakäyntejä nyt myös englanniksi. Tämä tulee mahdollistamaan palvelujen saavutettavuuden laajemmin. Olen innoissani siitä, että voimme tarjota tukea myös englanninkieliselle yleisölle! Myös englanninkieliset kotisivut ovat valmistumassa ja avautumassa pian.


Asiakkaiden kehuma Mind Balancen työtila Kruununhaassa pysyy samassa osoitteessa, yhtä tunnelmallisena ja rentouttavana. Hypnoterapiakäyntien hinnat päivittyvät 1.2.24 alkaen, jonka mukana 60min. terapiakäynnin pituus vaihtuu 75min. Samaan aikaan maksukäytäntö helpottuu ja nopeutuu korttimaksulaitteen myötä! Uskon, että nämä muutokset helpottavat ja selkeyttävät palveluiden sujuvuutta.


Odotan innolla yhteistä matkaamme vuonna 2024 ja lupaan tuoda teille vielä paljon muuta hyvää ja uutta tulevien kuukausien aikana. Tässä siis alkuvuoden kuulumisia ja suunnitelmia. Luvassa vielä paljon muuta!


Terveisin,

Johanna, Mind Balance Suomi

56 views0 comments

Comments


bottom of page