top of page

Minusta

Olen Johanna, valtiotieteiden maisteri ja kliininen hypnoterapeutti Helsingistä. Rakkaimpiin harrastuksiini kuuluvat niin ikään psykologian opinnot yliopistossa kuin päivittäinen meditointi. Minua kuvaillaan usein empaattiseksi, lempeäksi ja ystävälliseksi. Rakastan ihmisiä ja kohtaamisia. Intohimonani on tutkia ja opiskella mielen toimintaa ja ällistynkin edelleen siitä, miten mahtava mielemme voima on.  

Ensimmäinen kosketus hypnoterapiaan minulla oli joitain vuosia sitten kun aloin tutkimaan alitajuntaa. Oivalsin, että juuri alitajunnassa piilee suurin voima ja hämmästyin siitä miten vähän hypnoterapiasta ja sen tehokkuudesta tiedettiin Suomessa. Päätin opiskella hypnoterapeutiksi, jotta voin auttaa auttaa ihmisiä ja jakaa alan tietoutta eteenpäin. 

Olen valmistunut Suomen Hypnoosiliitto ry:n kanssa yhteistyössä toimivasta ICH Clinical Hypnosis Training Ltd -koulutuksesta kliiniseksi hypnoterapeutiksi ja olen auttanut menestyksekkäästi lukuisia ihmisiä ratkaisemaan haasteitaan ja voimaan paremmin. Olen ylpeä ja syvästi kiitollinen siitä, että voin auttaa ihmisiä tekemään elämänmuutoksia. Palaute, jonka olen saanut asiakkailta heidän elämänmuutoksessa on ollut huimaa.

Minulla on aina ollut aito halu auttaa ihmisiä ja sisäinen palo terapiatyöhön. Olen itse kävelevä todiste siitä, miten merkittävä vaikutus hypnoterapialla voi hyvinvointiin olla. Minun tarinani hypnoterapian pariin voit lukea täältä

Pyrin terapeuttina tekemään itseni tarpeettomaksi. Minulle on erityisen tärkeää auttaa ihmisiä ymmärtämään mielen toimintaa käytännön tasolla, jotta he osaavat hyödyntää oppimaansa arjessaan. 

Johanna valmis1 (2).jpeg
"Kaikki voima tulee sisältämme ja on siksi meidän hallittavissamme."
- Robert Collier (1885-1950)
bottom of page